Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Äänenhuoltokoulutus: Kestävä ja laadukas ääni

07/10 @ 09:30 - 16:00

 

Haluaisitko oppia säästämään ääntäsi ja kehittämään äänenkäyttöäsi kestävämmäksi? Tai pitkän puhetta täynnä olevan päivän jälkeen kurkku tuntuu kipeältä ja ääni on käheä? Kun haluat, että äänesi toimii ja jaksaa moitteettomasti koko työpäivän, on syytä tulla tietoiseksi myös muista ääneesi vaikuttavista tekijöistä.

Ilmoittaudu: https://webropol.com/ep/aani2

Koulutuspäivän aikana kehität puheääntäsi toimivammaksi ja opit mm.

– kestävän äänen hengitystekniikkaa

– pillit äänenlaadun vahvistajina

– artikulaatio äänen megafonina

Koulutus sisältää tieto-osuuden lisäksi myös paljon käytännönharjoituksia. Muista ottaa normaali mehupilli koulutuspäivään mukaan, tulet tarvitsemaan sitä!

Nämä molemmat äänenhuoltokoulutukset ovat jatkokoulutusta syyskuun 2020 koulutukselle, mutta voit tulla mukaan, vaikka et osallistunutkaan edelliseen koulutukseen, sillä koulutuksessa tulee myös jonkin verran perusasioiden kertausta. Molemmissa koulutuspäivissä on paljon harjoitteita sekä pienryhmäkeskusteluita, joten varaathan itsellesi headsetin sekä etsi itsellesi koulutuksen ajaksi rauhallisen tila, jossa voit harjoitella omaa äänenkäyttöä rauhassa ilman, että siitä muut häiriintyisi. Muista ilmoittautua samalla lomakkeella molempiin koulutuspäiviin,

Koulutuksen avulla minimoit turhat jännitykset ja ohjataan äänenkäytön ja ilmaisun energia tarkoituksenmukaisiin toimintoihin sekä opit tukeutumaan hengitykseen puheen voimanlähteenä, vahvistamaan resonanssia ja tarkentamaan artikulaatiota. Äänenhuolto edistää myös sinun kokonaishyvinvointiasi. Äänenhuolto on valmistautumista, rauhoittumista ja keskittymistä. Äänenhuollossa keho ja mieli saatetaan yhteyteen, ja ne tulevat tietoisemmaksi toisistaan. Äänenhuoltoon liittyy vahvasti hengityksen lempeä säätely ja syventäminen.

Koulutus on alueelliseen kehittämistehtävään kuuluvaa täydennyskoulutusta ja on osallistujille maksutonta.

Tiedot

Päivämäärä:
07/10
Aika:
09:30 - 16:00
Tapahtumaluokka:
View Tapahtuma Website

Tapahtumapaikka

Zoom

Järjestäjä

AKEpampas
View Järjestäjä Website