Koulutukset

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lisää ilmaisuvoimaa -koulutuspäivä pe 25.3. klo 9-16

25/03/2022 @ 09:00 - 23/06/2022 @ 16:00

Poika megafonin kanssa

Tule mukaan vähän erilaisempaan koulutukseen, jossa voit irrottautua arjesta ja pääset iloitsemaan äänelläsi. Koulutus on kaikille, jotka haluavat harjoittaa ja muokata omaa ääntä. Koulutus järjestetään Zoomissa.

Koulutuspäivän aikana vokologit antavat ohjausta äänenvarioinnissa ja jakavat henkilökohtaista palautetta äänenkäytöstä. Osallistujat jaetaan pienryhmiin (pahikset, sankarit, viekkaat viettelijät), jossa harjoitellaan äänen variaatioita ja kokeillaan erilaisia lukutapoja. Osallistujat tulevat myös päivän aikana kiertämään kaikki pienryhmien teemat läpi, jolloin jokainen saa mahdollisuuden kokeilla kaikkia eri äänen variaatioita.

Koulutuspäivän onnistumisen vuoksi sinulla on oltava mikrofoni ja mahdollisuus puhua sekä käyttää voimakastakin ääntä estettä, joten etsi itsellesi koulutuksen ajaksi rauhallinen tila, jossa voit harjoitella omaa äänenkäyttöä rauhassa ilman, että siitä muut häiriintyisi.

 

Ilmoittaudu

Koulutuspäivään on rajoitettu osallistujamäärä; vain 30 henkilöä!

 

Koulutuksen avulla minimoit turhat jännitykset ja ohjataan äänenkäytön ja ilmaisun energia tarkoituksenmukaisiin toimintoihin sekä opit tukeutumaan hengitykseen puheen voimanlähteenä, vahvistamaan resonanssia ja tarkentamaan artikulaatiota. Äänenhuolto edistää myös sinun kokonaishyvinvointiasi. Äänenhuolto on valmistautumista, rauhoittumista ja keskittymistä. Äänenhuollossa keho ja mieli saatetaan yhteyteen, ja ne tulevat tietoisemmaksi toisistaan. Äänenhuoltoon liittyy vahvasti hengityksen lempeä säätely ja syventäminen.

Koulutus on alueelliseen kehittämistehtävään kuuluvaa täydennyskoulutusta ja on osallistujille maksutonta.

 

Tervetuloa!

Tiedot

Alkaa:
25/03/2022 @ 09:00
Loppuu:
23/06/2022 @ 16:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
https://link.webropol.com/ep/ilmaisuvoima

Tapahtumapaikka

Zoom

Järjestäjä

AKEpampas