Koulutukset

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Digikaffit: Yhteinen e-kirjasto

10/03/2022 @ 09:00 - 10:00

Digikaffien logo, jossa sinertävänvihreä tausta, jonka keskellä keltainen pallo sekä kaksi pingviiniä. Toisella pingviinillä on kahvikuppi, toisella tablettilaite.

Digikaffit: Yhteinen e-kirjasto

10.3. klo 9-10 Zoomissa

Klikkaa itsesi mukaan: https://us02web.zoom.us/j/87206991459

 

 

Yleisten kirjastojen yhteinen e-kirjasto on todellakin tulossa, ja tavoitteena on, että se on asiakkaidemme käytössä jo vuonna 2024. Hankkeessa ollaan nyt siirtymässä suunnitteluvaiheesta toteutusvaiheeseen. Sen vuoksi saammekin vieraaksemme hankkeesta kertomaan kirjastojen verkostoyhteistyöstä vastaavan projektiasiantuntijan Seija Laitinen-Kuisman. Hän kertoo, mitä hankkeessa on nyt menossa ja mitä siinä tulee lähiaikoina tapahtumaan. Hankkeen parissa työskenteleville on myös tärkeää kuulla teidän toiveitanne ja pohdintojanne yhteiseen e-kirjastoon liittyen. Kannattaa siis tulla mukaan kysymään, saamaan lisätietoja ja kertomaan omista – ja teidän asiakkaidenne tarpeista! Yhdessä voimme rakentaa e-kirjaston, joka on helppokäyttöinen, tasa-arvoinen ja kustannustehokas ja joka tarjoaa monipuolisen valikoiman e‑kirjoja, e‑äänikirjoja ja e‑lehtiä.

Ota siis kuppi kuumaa, ja tule mukaan keskustelemaan yhteisestä e-kirjastosta Seijan kanssa!

Tilaisuus on maksuton ja suunnattu erityisesti AKEpampas-alueen yleisille kirjastoille (Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa ja Pohjanmaa).

Tervetuloa mukaan!

 

Huom! Svenska samarbetsgruppen för utvecklingsuppdrag ÅKE suunnittelee aiheeseen liittyen ruotsinkielistä tilaisuutta kevään aikana!

Obs! Svenska samarbetsgruppen för utvecklingsuppdrag ÅKE planerar på ett svenskspråkigt tillfälle  kring det gemensamma e-biblioteket under våren!

 

Digikaffien maios, jossa tiivistetysti ilmoituksen tiedot

Tiedot

Päivämäärä:
10/03/2022
Aika:
09:00 - 10:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, ,

Tapahtumapaikka

Zoom

Järjestäjä

AKEpampas