Koulutukset

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Introduktion till service design to 30.9 kl. 9-15

30/09/2021 @ 09:00 - 15:00

Välkommen med på en intressant fortbildningsdag i service design torsdagen den 30.9 kl. 9-15!

Då kan service design vara något för dig.Piirroskuva pojasta joka lukee punaista kirjaa. Ympärillä on sydämiä, nuotteja, tähtiä ja muita kuvioita. Kuvan tunnelma on iloinen ja innostunut, ihmettelevä. Kuva on palvelumuotoilun pilottiprojektin niin sanottu logo.

Kom med och lär dig vad service design innebär och  ! Under fortbildningsdagen får vi genom tre olika föreläsningar och en workshop lära oss grunderna i service design och hur det kan utnyttjas i biblioteksbranschen, samt får exempel på hur det redan har använts inom olika biblioteksprojekt. Vi får även tänka   boxen när vi under workshopen tar ett mer praktiskt angreppssätt på service design. Dagen leds av Päivi Jokitalo, som också drar workshopen och håller en av föreläsningarna. De andra föreläsningarna hålls av Tuomas Harviainen från Tammerfors universitet och Elina Vartama från Yrkeshögskolan Novia.

Fortbildningsdagen riktar sig till bibliotekspersonal i Österbotten, Mellersta Österbotten och Södra Österbotten och är öppen för alla som är intresserade av att lära sig mer om service design har att erbjuda. Dagen hålls på distans via Zoom och är gratis för deltagarna.

Dagen fungerar samtidigt som inledning på vårt pilotprojekt i service design, vilket startar i höst. Om ni vid ditt bibliotek är preliminärt intresserade av att delta i projektet, rekommenderar vi varmt att någon ur personalen deltar i fortbildningsdagen så att ni får en förståelse av service design som metod. Deltagande i dagen förbinder er inte till projektet på något sätt och ni får även mer än gärna delta i fortbildningsdagen trots att ni inte har för avsikt att delta i projektet.

Dagens program:

9-9:15               Info om dagen och projektet – ta en kaffe medan ni lyssnar på info om fortbildningsdagen och service design-projektet

9:15-10:15       Service design i ett nötskal – Elina Vartama

10:15-11:15     Förbättringar för kundernas och personalens behov: exempel på service design från bibliotekens utvecklingsprojekt – Päivi Jokitalo

11:15-12          Lunchpaus

12-13                Att förverkliga design med hjälp av biblioteksbranschens styrkor – Tuomas Harviainen

13-13:10          Kaffepaus

13:10-15          Workshop ledd av Päivi Jokitalo

Anmäl er till fortbildningsdagen senast den 21.9.2021: https://link.webropolsurveys.com/S/1EEE09D2C64C9CF1

Länken till Zoom skickas ut till alla anmälda senast 24.9.

Mer information om pilotprojektet i service design hittas på vår webbplats, här: Till bloggen

Om ni har frågor, kontakta antingen Mikaela (mikaela.lovdahl@vaasa.fi) eller Tanja (tanja.markkula@vaasa.fi). Vi svarar gärna på era frågor!

Introduktion till service design_reklam

Välkomna med!

Tiedot

Päivämäärä:
30/09/2021
Aika:
09:00 - 15:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,

Järjestäjä

AKEpampas

Tapahtumapaikka

Zoom