Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Lastenkirjastotyön päivä 29.4. klo 9.30-15.00

29/04 @ 09:30 - 15:00

”Alaksä munkaa” – Lastenkirjastotyön päivä

 Perjantai 29.4.2022 klo 9.30-15

Paikka vielä auki

kaksi tyttöä kävelee käsikynkässä ja keskustelee iloisesti

Tuttuun tapaan jaamme päivän aikana kokemuksia ja ideoita. Tänä vuonna teemoina ovat yhteistyö ja jaksaminen. Haluamme mielellämme kuulla, minkälaista yhteistyötä alueemme kirjastoissa tehdään, erityisesti kirjaston ulkopuolisten tahojen kuten esim. yhdistysten, yritysten, järjestöjen tai yksityishenkilöiden kanssa.

Varautukaa siis kertomaan oman kirjastonne yhteistyökumppaneista. Olemme erityisen kiinnostuneita pienempien kirjastojen tekemästä yhteistyöstä, joten ilmoittakaa Annelille, jos teillä on jokin yhteistyömuoto (esim. hanke, tapahtuma), jota voisitte lyhyesti esitellä kaikille osallistujille. Tällä kertaa päätimme jättää vinkkausosion pois, koska Lanukkaiden vinkkauspiiri kokoontuu säännöllisesti.

 

Aloitamme päivän kello 9.30 varsinaisella ohjelmalla, mutta voit halutessasi tulla aikaisemmin klo 9 aamukahville, jolloin aloitamme jo vapaalla keskustelulla ja kuulumisilla. Päivä päättyy klo 15.00. Päivän tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

 

Ilmoittaudu: https://link.webropol.com/ep/lanu

Koulutus on alueelliseen kehittämistehtävään kuuluvaa täydennyskoulutusta. Koulutus on osallistujille maksuton, mutta osallistujat vastaavat itse matkustuskustannuksistaan. Tarjoamme lounaan ja aamu- ja iltapäiväkahvit.

 

Lisätietoja antavat:

Anneli Haapaharju (anneli.haapaharju(at)vaasa.fi)

Minna Rinta-Valkama (minna.rinta-valkama(at)vaasa.fi)

 

Tervetuloa!  

Tiedot

Päivämäärä:
29/04
Aika:
09:30 - 15:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , ,

Järjestäjä

AKEpampas
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto