Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Lastenkirjastotyön päivä 3.9. klo 9.30-15.00

03/09 @ 09:30 - 15:00

”Alaksä munkaa” – Lastenkirjastotyön päivä

 Perjantai 3.9.2021 klo 9.30-15

Hotelli Alma, Ruukintie 4, 60100 Seinäjoki

kaksi tyttöä kävelee käsikynkässä ja keskustelee iloisesti

Perinteinen lastenkirjastotyön päivä järjestetään tänä vuonna hotelli Almassa, joka sijaitsee ihan rautatieaseman vieressä, joten sinne on helppo tulla julkisilla kulkuneuvoilla. Tuttuun tapaan jaamme päivän aikana kokemuksia ja ideoita. Tänä vuonna teemoina ovat yhteistyö ja jaksaminen. Haluamme mielellämme kuulla, minkälaista yhteistyötä alueemme kirjastoissa tehdään, erityisesti kirjaston ulkopuolisten tahojen kuten esim. yhdistysten, yritysten, järjestöjen tai yksityishenkilöiden kanssa.

Varautukaa siis kertomaan oman kirjastonne yhteistyökumppaneista. Olemme erityisen kiinnostuneita pienempien kirjastojen tekemästä yhteistyöstä, joten ilmoittakaa Annelille, jos teillä on jokin yhteistyömuoto (esim. hanke, tapahtuma), jota voisitte lyhyesti esitellä kaikille osallistujille. Tällä kertaa päätimme jättää vinkkausosion pois, koska Lanukkaiden vinkkauspiiri kokoontuu säännöllisesti.

 

Aloitamme molempina päivinä kello 9.30 varsinaisella ohjelmalla, mutta voit halutessasi tulla aikaisemmin klo 9 aamukahville, jolloin aloitamme jo vapaalla keskustelulla ja kuulumisilla. Päivä päättyy klo 15.00. Päivän tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

 

Ilmoittaudu viimeistään 26.8.2021: https://link.webropol.com/ep/lanu

Koulutus on alueelliseen kehittämistehtävään kuuluvaa täydennyskoulutusta. Koulutus on osallistujille maksuton, mutta osallistujat vastaavat itse matkustuskustannuksistaan. Tarjoamme lounaan ja aamu- ja iltapäiväkahvit.

 

Lisätietoja antavat:

Anneli Haapaharju (anneli.haapaharju(at)vaasa.fi)

Minna Rinta-Valkama (minna.rinta-valkama(at)vaasa.fi)

 

Tervetuloa!  

Tiedot

Päivämäärä:
03/09
Aika:
09:30 - 15:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , ,

Järjestäjä

AKEpampas
View Järjestäjä Website