Koulutukset

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Liboppi-kahvit: Hei me vinkataan!

01/02 @ 14:00 - 15:00

Pöydälla kirjakasa, jonka vieressä on myös vaalenpunainen kukka

Vaasan ja Porvoon AKEt järjestävät 1.2.2024 klo 14–15 yhteiset Liboppi-kahvit, jossa esitellään 15.1.2024 julkaistavaa kurssia Hei me vinkataan! Kurssi on kirjallisuusasiantuntija Marika Helovuon ideoima ja hän on myös mukana tilaisuudessa kertomassa kurssista ja sen sisällöistä. Hei me vinkataan! on kaksikielinen: videoilla puhutaan suomea, mutta ne on tekstitetty myös ruotsiksi. 

Kurssin sisältö 

Hei me vinkataan! -verkkokurssilla käydään läpi vinkkauksen perusteita monesta eri näkökulmasta. Millainen on hyvä vinkkari ja hyvä esiintyjä yleensä? Miten laaditaan kiinnostava esitys? Mikä on vinkkauksen ydinsanoma? Mistä eri kulmista kirjoja voi lähestyä? Millaisia retorisia ja visuaalisia keinoja vinkkari voi käyttää?  

Kenelle? 

Kurssi on suunnattu pääasiassa niille, joilla ei ole vielä juurikaan kokemusta vinkkauksesta sekä niille, jotka haluavat kerrata asioita pitkän tauon jälkeen. Mikään ei estä konkareitakaan tulemasta mukaan, sillä aina voi oppia jotain uutta! Kurssin sisältöä soveltamalla saa ideoita myös muuhun esiintymiseen ja muiden esitysten laatimiseen. 

Mikäli et pääse mukaan etäkahveille, kurssiin voi tutustua myös omatoimisesti osoitteessa liboppi.fi 15.1.2024 lähtien. Löydät kurssin Kirjaston yhteiset -osiosta. Jos et ole vielä tottunut Liboppi-käyttäjä, saat kahveilla myös opastusta tunnusten tekemiseen ja sivuilla navigointiin. 

Kahveille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, joten liity mukaan tästä linkistä

TERVETULOA!