Koulutukset

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nopea valokuvien ja videoiden muokkaus –webinaari

14/04/2021 @ 09:00 - 11:00

Piirroskuva vanhasta kamerasta

Webinaarissa käymme läpi ilmaisia kuvien ja videoideneditointi –sovelluksia, joilla voit tehdä nopeita muutoksia sekä näyttäviä julkaisuja niin verkkosivulle kuin myös somekanaviin. Voit halutessasi myös esittää toiveita erilaista sovelluksista sekä pyytää vinkkejä muokkausehdotuksista. Sinun kannattaa osallistua webinaariin tietokoneella, mutta ota varoiksi myös puhelin tai tablettilaite, jolla voit tarvittaessa muokata kuvia ja videoita. Varaudu myös lataamaan erilaisia sovelluksia. Kuvien ja lyhyiden nettivideoiden editointi onnistuu puhelimella varsin ripeästi oikeilla työkaluilla. Automatiikka auttaa aloittelijaa. Kuvien laatu on puhelimissa nykyään ihan hyvä ja puhelinta on helppo pitää mukanaan. Webinaarissa esitellään myös ilmaisia ohjelmia, joita voit käyttää tietokoneella.

Osallistuhttps://us02web.zoom.us/j/89758945181

Webinaariin on rajallinen osallistujamäärä eli max. 95 osallistujaa pääsee mukaan, joten kirjauduthan ajoissa. Muista laittaa myös koko nimesi (etunimi ja sukunimi), kun kirjaudut koulutukseen.

Kouluttaja: Linda Mannila, joka työskentelee kouluttajan, tutkijana ja yrittäjänä Digismartissa. Hän toimii perustajana myös yhdistyksessä Make It Finland, jonka missio on mahdollistaa digitaalista yleissivistystä.

Koulutus on alueelliseen kehittämistehtävään kuuluvaa täydennyskoulutusta ja koulutus on osallistujille maksuton.

TERVETULOA!

 

Tiedot

Päivämäärä:
14/04/2021
Aika:
09:00 - 11:00
Kotisivu:
https://us02web.zoom.us/j/89758945181

Tapahtumapaikka

Zoom

Järjestäjä

AKEpampas