Koulutukset

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Opintomatka maanantaina 28.11

28/11/2022

Tervetuloa mukaan opintomatkalla maanantaina 28.11!

Usean vuoden tauon jälkeen järjestämme vihdoin taas opintomatkan livenä! AKEpampas järjestää opintomatkan kirjastotalo Fyyriin Kirkkonummella ja Lippulaivan kirjastoon Espoossa maanantaina 28.11. Matkalla vierailemme yhdessä kirjastoissa ja saamme osallistua opastettuihin kirjastokierroksiin.

Matkustamme junalla Helsinkiin ja takaisin. Kuljetus Helsingin seudulla järjestetään tilausbussilla, joka vie meidät Helsingistä kirjastoihin ja takaisin. AKEpampas maksaa junamatkat sekä bussin. Muut kustannukset osallistujat maksavat itse.

Juna saapuu Helsinkiin klo. 9:35. Bussi lähtee klo. 10:00 Mikonkatu 19:ltä (Aleksis Kiven patsaan vieressä Fennia-taloa vastapäätä). Käymme ensin Fyyrissä ja sen jälkeen Lippulaivassa. Lounastauko pidetään Lippulaivan kauppakeskuksessa. Kirjastovierailujen jälkeen bussi vie meidät Pasilan rautatieasemalle, josta juna kotiin lähtee klo. 16:30.

Voit halutessasi vierailla vain yhdessä kirjastossa, mutta silloin maksat itse matkan, jota ei tehdä tilauskuljetuksella (kirjaston ja rautatieaseman välillä).

Matka on tarkoitettu AKEpampas-alueen yleisten kirjastojen henkilökunnalle ja osallistujien määrä on rajoitettu, joten nyt kannattaa olla nopea!

Ilmoittaudu viimeistään 25.10. Ilmoittautuminen on sitova. Merkitse ilmoittautumisen yhteydessä, mihin juniin (meno ja paluu) haluat saada liput. Merkitse myös, jos käyt vain yhdessä kirjastossa. Saat junaliput sähköpostitse hyvissä ajoin ennen matkaa.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostiosoitteeseen: mikaela.lovdahl@vaasa.fi tai akepampas@vaasa.fi

Tiedot

Päivämäärä:
28/11/2022

Järjestäjä

AKEpampas

Tapahtumapaikka

Kirjastotalo Fyyri & Lippulaivan kirjasto