Koulutukset

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Studieresa måndagen den 28.11

28/11/2022

Välkommen med på studieresa måndagen den 28.11!

Efter flera års paus är det äntligen dags för en fysisk studieresa igen! AKEpampas ordnar en studieresa till bibliotekshuset Fyyri i Kyrkslätt och Lippulaiva bibliotek i Esbo måndagen den 28.11. Under resan besöker vi biblioteken tillsammans och får guidade rundturer.

Vi åker med tåg till och från Helsingfors. Transporten i Helsingfors-regionen sker med en hyrd buss som kör oss från Helsingfors till biblioteken och tillbaka. AKEpampas betalar tågresan tur och retur till Helsingfors, samt bussen. Övriga kostnader betalar deltagarna själva.

Tåget anländer till Helsingfors kl. 9:35. Bussen startar kl. 10:00 från Mikaelsgatan 19 (bredvid Aleksis Kivi-statyn, mittemot Fennia-huset). Vi besöker först Fyyri och sedan Lippulaiva. Lunchpausen hålls vid Lippulaiva köpcentrum. Efter biblioteksbesöken tar bussen oss till Böle tågstation, varifrån tåget tillbaka hem går kl. 16:30.

Du har möjlighet att bara besöka ett av biblioteken, men betalar då själv för resan som inte görs med den bokade bussen (mellan biblioteket och järnvägsstationen).

Resan riktar sig till personalen vid allmänna bibliotek på AKEpampas-området och deltagarantalet är begränsat, så det är först till kvarn som gäller.

Anmäl dig senast den 25.10. Anmälan är bindande. Fyll i anmälan i vilka tåg (tur och retur) du vill få biljett till. Fyll också i ifall du besöker bara det ena biblioteket. Du får tågbiljetterna per e-post i god tid före resan.

Om du har frågor, kontakta oss på mikaela.lovdahl@vaasa.fi eller akepampas@vaasa.fi

Tiedot

Päivämäärä:
28/11/2022

Järjestäjä

AKEpampas

Tapahtumapaikka

Bibliotekshuset Fyyri & Lippulaiva bibliotek