Koulutukset

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tiimityö ja sujuva yhteistyö 4.5. klo 10-15

04/05/2022 @ 10:00 - 16:00

people together

Aika: ke 4.5.2022 klo 10-15

Koulutus järjestetään verkkokoulutuksena Zoomissa.

Kouluttajana toimii Kati Lanu, Timanttia Oy

 

Ilmoittuminen 2.5. mennessä

 

Minkälaisia asioita on hyvässä tiimi- ja yhteistyössä huomioitava, minkälaisia erilaisia yhteistyön muotoja ja tapoja esiintyy ja mitä voimme kehittää, jotta sekä työt sujuvat, että jaksamme ja voimme hyvin työssämme? Miten teet sujuvaa yhteistyötä kirjaston ulkopuolisten toimijoiden kanssa?

 

Koulutuksen tavoitteena on valmentaa ja oivalluttaa kirjastoväkeä hyvän tiimityön edellytyksistä ja elementeistä. Tiimin yhteistoiminnassa vuorovaikutus ja kohtaamiset ovat tärkeitä työn tekemisen ja yhdessä oppimisen kannalta; yhdessä saadaan aikaiseksi ja kehitytään. Sujuva yhteistyö on myös motivaation, työnilon ja hyvinvoinnin lähteitä. Kun vuorovaikutus ja yhteistyö sujuvat ne myös vahvistavat yhteisöllisyyttä ja työhyvinvointia.

 

Tule mukaan mielenkiintoiseen koulutuspäivään, joka sisältää alustuksia ja tietoiskuja, käytännön esimerkkejä ja vinkkejä vuorovaikutuksesta ja hyvinvoinnista. Tule kuuntelemaan, osallistumaan ja jakamaan omia kommentteja ja kokemuksia.

 

Kouluttaja vastailee mielellään myös kysymyksiin ja antaa vinkkejä. Koulutus on alueelliseen kehittämistehtävään kuuluvaa täydennyskoulutusta ja on osallistujille maksutonta.

 

TERVETULOA!

Tiedot

Päivämäärä:
04/05/2022
Aika:
10:00 - 16:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Järjestäjä

AKEpampas

Tapahtumapaikka

Zoom