Koulutukset

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Työkaluja oppimisen arkeen – Liboppi-rohkaisuiltapäivä

07/11/2023 @ 12:30 - 15:00

AKE-kirjastot järjestävät 7.11. klo 12.30–15.00 yhteisen Liboppi-iltapäivän, jossa mietitään keinoja hyödyntää entistä paremmin Liboppia omassa työssä. Iltapäivä toteutetaan etänä Zoomissa.

Annu Karkama Mukamas Learning Designilta kutsuu mukaan ravistelemaan käsityksiä työssä oppimisesta ja löytämään vinkkejä oman oppimisen edistämiseen arjessa. Innostavan ja osallistavan puheenvuoron myötä pääset kuulemaan ajatuksia oppimiseen liittyvistä uskomuksista, taidoista ja käytännön työkaluista, joiden avulla saadaan niin Liboppi kuin muukin oppiminen arjen tavoitettavaksi, pienin askelin!

Tauon jälkeen siirrytään uusien Liboppi-sisältöjen pariin. Kuulemme esittelyt kahdesta tuoreesta kurssista.

  • Kokoelmatyön ytimessä on itsenäinen jatko-osa aikaisemmin julkaistuun Kohti kokoelmatyötä -verkkokurssiin. Kurssi keskittyy nimensä mukaisesti kokoelmatyön perusasioihin eli aineiston valintaan, poistotyöhön sekä kokoelmanhoidolliseen osaamiseen.
  • Seniorityö kirjastossa kertoo ikääntyvien kohtaamisesta, seniorityön verkostoista, hankkeista, sisällöistä ja kulttuuritarjonnasta. Kurssilla neuvotaan digiopastuksen aloittamisessa ja tapahtumien järjestämisessä. Kurssi on tällä hetkellä testattavana ja se julkaistaan marraskuun alkuun mennessä.

 

Ohjelma

12.30–12.40 Tervetuloa! AKE-kirjastojen Liboppi-toimikunta

12.40–13.45 Minä oppijana. Annu Karkama, Mukamas Learning Design

13.45–14.00 Tauko

14.00–15.00 Uudet sisällöt haltuun!

  • Kokoelmatyön ytimessä – valinnasta poistoon. Aija Laine, valtakunnalliset kehittämispalvelut; Noora Oluikpe, Lahden AKE; Hanna Hyttinen, AKE Joensuu
  • Seniorityö kirjastossa. Esittelijä tarkentuu myöhemmin.

 

Tuleeko tallenne?

Esityksiä ei tallenneta.

 

Kenelle?

Koulutusiltapäivä on avoin kaikille Libopista ja sen sisällöistä kiinnostuneille ympäri Suomen. Kannustamme liittymään mukaan oppivaan joukkoon erityisesti, jos Liboppi-oppimisalusta on vielä sinulle vieras.

Ilmoittaudu mukaan 2.11. mennessä tästä linkistä https://link.webropolsurveys.com/ep/rohkaisu Saat Zoom-linkin ilmoittautumisajan päätyttyä.

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
07/11/2023
Aika:
12:30 - 15:00
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://link.webropolsurveys.com/ep/rohkaisu

Tapahtumapaikka

Zoom

Järjestäjä

AKE