Koulutukset

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Välkommen på webbinariet Digital Trygghet torsdagen 9.2 kl. 10-11

09/02/2023 @ 10:00 - 11:00

I takt med att verksamheter digitaliseras förändras också den digitala tryggheten. Vi lever idag i ett informationssamhälle där information lagras, bearbetas och kommuniceras i större omfattning än tidigare. Både på vår arbetsplats och i vårt privatliv hanterar vi dagligen stora mängder information. Med internet och sociala medier har vi möjlighet att enkelt kommunicera och umgås med människor från hela världen. Men med alla rubriker om nätbedrägerier och ID-kapningar som vi ser eller hör, är det lätt att bli skrämd. Kanske väljer man också att undvika den digitala världen, för att inte bli utsatt för brott.

 

Under en inspirerande timme får du handfasta tips och råd som gör att du kan bli tryggare och säkrare på nätet. Du kommer också att få kunskap om säker informationshantering. Kom med på vårt webbinarium. Du kan se den live på Bibliotekskanalen 

 

Samarbetsgruppen ÅKE ordnar ett webbinarium i samarbete med Bibliotekskanalen. Läraren för webbinariet är Linda Mannila, som arbetar som utbildare, forskare och entreprenör på Digismart.

 

Webbinariet är en del av den nationella Mediekunskapsveckan och riktar sig både till bibliotekspersonal och allmänheten. Biblioteken kan marknadsföra det på sina egna kanaler. Webbinariet är gratis för deltagarna.

 

Poika vaihtaa lamppua

Tiedot

Päivämäärä:
09/02/2023
Aika:
10:00 - 11:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Järjestäjät

AKEpampas
ÅKE
Regionförvaltningsverket
Kirjastokaista

Tapahtumapaikka

Kirjastokaista – Bibliotekskanalen