Koulutukset

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Webinaari: Luo oma digitaalinen pakohuone ti 10.5. klo 13-16

10/05/2022 @ 13:00 - 16:00

Pakohuoneet ovat valloittaneet maailman ja yhä useammat ihmiset ovat kiinnostuneita siitä, että he ovat lukittuina huoneeseen ja yhdessä yrittävät päästä ulos paineen alla. On myös tullut yhä suositummaksi käyttää pakohuoneen kaltaista toimintaa motivoivina elementteinä oppimiseen – ei lukitsemalla osallistujia huoneeseen, vaan luomalla kokonaisuuksia, joiden avulla osallistujat voivat selvittää vihjeitä ja ratkaista ongelmia yhdessä.

 

Webinaarin aikana pohdimme, kuinka rakentaa kirjaston some-kanaviin ja kotisivulle sopivia digitaalisia pakoelämyksiä. Tutustumme erilaisiin ongelmatyyppeihin ja työkaluihin, joita voidaan käyttää erilaisten toimintojen luomiseen, ja yhdistämme sitten kaiken Googlen työkalujen avulla. Voit myös suunnitella ja rakentaa oman pienen pakohuoneen esim. kesäteemalla sekä saada henkilökohtaista ohjausta rakentamiseen. Webinaari sopii niin vasta-alkajille kuin myös heille, jotka ovat o tehneet oman digitaalisen pakohuoneen, mutta tarvitsevat vielä vähän ohjausta niiden tekemiseen.

Osallistu tämän linkin kautta

Salasana: AKEpampas

 

Kouluttaja: Linda Mannila, joka työskentelee kouluttajan, tutkijana ja yrittäjänä Digismartissa. Hän toimii perustajana myös yhdistyksessä Make It Finland, jonka missio on mahdollistaa digitaalista yleissivistystä.

 

Koulutus on alueelliseen kehittämistehtävään kuuluvaa täydennyskoulutusta ja koulutus on osallistujille maksuton. Muista laittaa koko nimesi (etunimi ja sukunimi), kun kirjaudut koulutukseen.

 

TERVETULOA MUKAAN!

Tiedot

Päivämäärä:
10/05/2022
Aika:
13:00 - 16:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , ,