Digitaalinen osaaminen kirjastossa -hyödyllisiä sovelluksia ja muitakin hauskoja vempaimia

Digitaalinen osaaminen kirjastossa -hyödyllisiä sovelluksia ja muitakin hauskoja vempaimia

31.1.2020 klo 9.30-16

Paikka: Vaasan kaupunginkirjasto, Essee-huone

Koulutuspäivä jakautuu kahteen osioon eli ideoiden ja käytänteiden jakamiseen, jolloin esitellään erilaisia kirjastomaailmaan sopivia sovelluksia sekä workshoptyöskentelyyn, jolloin osallistujat saavat itse tutustua ja kokeilla.  Koulutus on tarkoitettu vasta-alkajille eikä edellytä aikaisempaa tietoa. Tule rohkeasti kokeilemaan sekä saamaan uusia ideoita omaan työhösi.

Kouluttaja: Linda Mannila, joka työskentelee kouluttajan, tutkijana ja yrittäjänä Digismartissa. Hän toimii perustajana myös yhdistyksessä Make It Finland, jonka missio on mahdollistaa digitaalista yleissivistystä. 

Päivän ohjelma: Aloitamme päivän 9.30 yhteisellä kahvilla ja päivän avauksella. Koulutus alkaa klo 9.45. Pidämme n. klo 12 omakustanteisen lounaan ja iltapäivällä nautimme myös sopivassa välissä iltapäiväkahvin. Päivä loppuu n. klo 16.00. 

Ilmoittaudu viimeistään 27.1.2020: https://link.webropolsurveys.com/EP/A3E19EEE2E0C7858

Koulutus on alueelliseen kehittämistehtävään kuuluvaa täydennyskoulutusta. Koulutus on osallistujille maksuton, mutta osallistujat vastaavat itse matkustus- ja ruokailukustannuksistaan.