Selkokielen koulutuspäivät kevät 2020

Selkokielen harjoittelupäivä to 6.2.2020 klo 9.30-16.00

Vaasan kaupunginkirjasto, 3 krs neukkari

Kerrataan ensin selkokielellä kirjoittamisen ohjeita ja tehdään tekstiharjoituksia, mutta itse päivän pääpaino on, että voit tehdä itsenäisesti omia kirjallisia harjoitteita, jotka liittyvät työhösi. Tulet saamaan henkilökohtaista ohjausta ja päivä on hyvin pitkälle työpajapohjainen. Ota mukaan oma työkone tai tablettilaite sekä ota mukaan myös esitteitä, joita työstät juuri nyt tai jotain muuta materiaalia, johon haluat selkoasiantuntijan apua. Paikkoja rajoitetusti eli vain 14 ensimmäistä ilmoittautunutta mahtuu koulutuspäivään mukaan.

Selkokielen harjoittelupäivä 20.3.2020 klo 9.30-16.00

Kokkolan kaupunginkirjasto, Hongell-sali

Kerrataan ensin selkokielellä kirjoittamisen ohjeita ja tehdään tekstiharjoituksia, mutta itse päivän pääpaino on, että voit tehdä itsenäisesti omia kirjallisia harjoitteita, jotka liittyvät työhösi. Tulet saamaan henkilökohtaista ohjausta ja päivä on hyvin pitkälle työpajapohjainen. Ota mukaan oma työkone tai tablettilaite sekä ota mukaan myös esitteitä, joita työstät juuri nyt tai jotain muuta materiaalia, johon haluat selkoasiantuntijan apua.

Selkokielen perusteet -koulutuspäivä 6.4.2020 klo 9.30-16

Lapuan kaupunginkirjasto, Kansalaisopiston luentoluokka

Innostava koulutuspäivä selkokielen ja selkotekstien parissa. Kerrataan selkokielellä kirjoittamisen ohjeita, mutta pääpaino on tekstiharjoituksissa. Harjoitukset liittyvät kirjaston esitteisiin ja verkkotekstit, joista saat palautetta. Muista ottaa koulutuspäivään mukaan esitteitä, joita työstät juuri nyt sekä ota myös oma kone tai tablettilaite mukaan. Sinun ei tarvitse olla selkokielen osaaja tai edes harjoittelija, vaan kiinnostus ja kokeilunhalu riittävät.

Ilmoittautuminen: https://webropol.com/ep/selkokieli

Koulutus on alueelliseen kehittämistehtävään kuuluvaa täydennyskoulutusta. Koulutus on osallistujille maksuton, mutta osallistujat vastaavat itse matkustus- ja ruokailukustannuksistaan.

Tervetuloa!