Home Koulutus Äänenhuoltokoulutukset Zoomissa 17.3. & 21.4.

Äänenhuoltokoulutukset Zoomissa 17.3. & 21.4.

94
0
Poika megafonin kanssa

Haluaisitko oppia säästämään ääntäsi ja kehittämään äänenkäyttöäsi kestävämmäksi? Tai pitkän puhetta täynnä olevan päivän jälkeen kurkku tuntuu kipeältä ja ääni on käheä? Kun haluat, että äänesi toimii ja jaksaa moitteettomasti koko työpäivän, on syytä tulla tietoiseksi myös muista ääneesi vaikuttavista tekijöistä.

Aika: ke 17.3. klo 9.30-16 & ke 21.4. klo 9-16

Paikka: Zoom

Ilmoittaudu viimeistään 15.3.2021: https://webropol.com/ep/aani2

Kestävä ja laadukas ääni -koulutuspäivä ke 17.3. klo 9.30-16.00

Koulutuspäivän aikana kehität puheääntäsi toimivammaksi ja opit mm.

– kestävän äänen hengitystekniikkaa

– pillit äänenlaadun vahvistajina

– artikulaatio äänen megafonina

Koulutus sisältää tieto-osuuden lisäksi myös paljon käytännönharjoituksia. Muista ottaa normaali mehupilli koulutuspäivään mukaan, tulet tarvitsemaan sitä!

Lisää ilmaisuvoimaa  -koulutuspäivä ke 21.4. klo 9-16

Koulutuspäivän aikana vokologit antavat ohjausta äänenvarioinnissa ja jakavat henkilökohtaista palautetta äänenkäytöstä. Osallistujat jaetaan pienryhmiin (pahikset, sankarit, viekkaat viettelijät), jossa harjoitellaan äänen variaatioita ja kokeillaan erilaisia lukutapoja. Osallistujat tulevat myös päivän aikana kiertämään kaikki pienryhmien teemat läpi, jolloin jokainen saa mahdollisuuden kokeilla kaikkia eri äänen variaatioita. Myös tästä osiosta saa henkilökohtaista palautetta. Koulutuspäivän onnistumisen vuoksi sinulla on oltava mikrofoni ja mahdollisuus puhua sekä käyttää voimakastakin ääntä estettä. Koulutuspäivään on rajoitettu osallistujamäärä; vain 30 henkilöä!, joten muista täyttää ilmoituslomakkeesta myös tämä kohta.

Nämä molemmat äänenhuoltokoulutukset ovat jatkokoulutusta syyskuun 2020 koulutukselle, mutta voit tulla mukaan, vaikka et osallistunutkaan edelliseen koulutukseen, sillä koulutuksessa tulee myös jonkin verran perusasioiden kertausta. Molemmissa koulutuspäivissä on paljon harjoitteita sekä pienryhmäkeskusteluita, joten varaathan itsellesi headsetin sekä etsi itsellesi koulutuksen ajaksi rauhallisen tila, jossa voit harjoitella omaa äänenkäyttöä rauhassa ilman, että siitä muut häiriintyisi. Muista ilmoittautua samalla lomakkeella molempiin koulutuspäiviin, 

Koulutuksen avulla minimoit turhat jännitykset ja ohjataan äänenkäytön ja ilmaisun energia tarkoituksenmukaisiin toimintoihin sekä opit tukeutumaan hengitykseen puheen voimanlähteenä, vahvistamaan resonanssia ja tarkentamaan artikulaatiota. Äänenhuolto edistää myös sinun kokonaishyvinvointiasi. Äänenhuolto on valmistautumista, rauhoittumista ja keskittymistä. Äänenhuollossa keho ja mieli saatetaan yhteyteen, ja ne tulevat tietoisemmaksi toisistaan. Äänenhuoltoon liittyy vahvasti hengityksen lempeä säätely ja syventäminen. 

Koulutus on alueelliseen kehittämistehtävään kuuluvaa täydennyskoulutusta ja on osallistujille maksutonta.

Tervetuloa!