Äänilaatikko

Tämän somelaatikon avulla tallennat ääntä helposti ja laadukkaasti. Paketti sisältää äänentallentimen varustepaketteineen, ladattavat paristot ja niille laturin sekä kuulokkeet.

Milloin tarvitset ääni-somelaatikkoa? Silloin, kun haluat tehdä podcastin tai tallentaa muuten ääntä esimerkiksi videota varten. Äänentallenninta voidaan käyttää myös varalta videota kuvattaessa, jolloin varmasti saadaan ääni tallennettua, mikäli (video)kameran tai älypuhelimen mikki ei jostain syystä toimikaan kunnolla. Tätä somelaatikko kannattaa siis käyttää myös Videot-somelaatikon ja Kuvat-somelaatikon kanssa.  

Tallennettua ääniraitaa on myös helppo editoida. Millaiselta kuulostaisi kirjaston esittely podcastina? Tai kirjavinkkaus pelkän äänen avulla? Tämän helposti mukana kuljetettavan äänentallentimen avulla voit helposti tallentaa myös ääniefektejä tai taustaääniä käytettäväksi esimerkiksi videoissa. Miltä kuulostaisi esimerkiksi keväisen metsän äänet eräkirjallisuusvinkkauksen taustalla? 

Somelaatikot ovat tarkoitettu vain kirjastohenkilökunnan käyttöön. Niitä saa hyvin mielellään hyödyntää myös asiakkaiden ja ryhmien kanssa, kunhan käyttäjä on kirjaston työntekijä.