Kuvalaatikko

Tämän somelaatikon avulla otat parhaat kuvat ja teet nopeat videot helposti ja laadukkaasti. Paketti sisältää kameran, helppokäyttöisen jalallisen valaisimen oikeanlaisen valon luomiseen sekä gimbaalin videoiden kuvaamiseen älypuhelimella. 

Milloin tarvitset kuvat-somelaatikkoa? Esimerkiksi silloin, kun haluat ottaa kuvia someen tai vaikkapa verkkosivuilla tai esitteissä käytettäväksi. Ihan mistä kohteesta vain. Myös silloin, kun haluat ottaa hyvän kuvan henkilökunnan jäsenestä tai vieraastasi tai kun haluat tehdä vauhdikkaan (tai verkkaisemmankin) videon omaa älypuhelinta käyttäen ilman tärinöittä ja kuvan heilumisia. Myös tällöin tämä laatikko on sinulle juuri oikea.  

Entä, jos haluat täydellisen valaistuksen kirjailijavieraanne videoon hänen vieraillessaan kirjastossanne? Tällöin kannattaa ottaa lisäksi myös Videot-somelaatikko, jolloin saat käyttöösi myös videokameran ja jalustan. Muistathan siis, että voit varata kirjastonne käyttöön useammankin somelaatikon samanaikaisesti!

Somelaatikot ovat tarkoitettu vain kirjastohenkilökunnan käyttöön. Niitä saa hyvin mielellään hyödyntää myös asiakkaiden ja ryhmien kanssa, kunhan käyttäjä on kirjaston työntekijä.