Appsit ja iPad -koodaa, suunnittele ja tilaa 23.4.2019 klo 9.00-16.00

Appsit ja iPad -koodaa, suunnittele ja tilaa -koulutuspäivä tiistaina 23.4.2019 klo 9.00-16.00

 

Paikka: Seinäjoen kaupunginkirjasto, Jaaksi-sali

 

Koulutuspäivän aikana opit perusteet Applen Swift koodikielestä hauskan pelimäisen Swift Playground sovelluksen avulla. Saat myös tietoa siitä, mitä sinun tulee ajatella, kun mietit sovelluksen tekemistä tai tilaat sovelluksen teon ulkopuoliselta toimittajalta.

 

Opit etsimään erilaisia sovelluksia sovelluskaupasta ja netistä sekä mietimme yhdessä mihin kaikkeen ne voisivatkaan sopia eli auttaisivatko ne esimerkiksi sinua omassa työssäsi tai voisivatko ne olla tarpeellisia myös asiakkaille.

 

Koulutus on tarkoitettu vasta-alkajille eikä edellytä aikaisempaa tietoa. Swift Playground -sovelluksen kieli on englanti, mutta työskentelemme yhdessä, jolloin pystymme kyllä yhdessä ylittämään kaikki mahdolliset kieliesteet. Työpajasta on tulossa hauska ja opettelemme yhdessä hyödyllisiä asioista työtehtäviesi ja myös kirjasto kannalta.

 

Ota mukaan oma/kirjaston iPad, joka on päivitetty ja jonka akku on täyteen ladattu tai ilmoita, jos haluat lainata iPadin koulutuspäivän ajaksi. Jos otat mukaan oman/kirjaston iPadin, niin muista ladata siihen Swift Playground sovellus AppStoresta. Itse sovelluksessa mene My Playgrounds -kohtaan ja lataa Learn to Code 1, 2 och 3. Sovellus on ilmainen ja autamme latauksessa.

 

Kouluttaja: It-pedagogi, aineenopettaja, tutkija, kirjaston harrastaja ja entinen kirjastontyöntekijä Johanna Björkell

 

Ilmoittautuminen: https://link.webropolsurveys.com/EP/42F0EA088D2C6F30

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on keskiviikko 16.4.2019.

 

Koulutus on alueelliseen kehittämistehtävään kuuluvaa täydennyskoulutusta. Koulutus on osallistujille maksuton, mutta osallistujat vastaavat itse matkustus- ja ruokailukustannuksistaan.

 

Tervetuloa!

 

Apsit ja Ipad