Digitaalinen osaaminen kirjastossa  – mitä, miten ja miksi?

Digitaalinen osaaminen kirjastossa  – mitä, miten ja miksi?

to 28.3.2019 klo 9.30-16.00

 

Paikka: Vaasan kaupunginkirjasto, Essee-huone (Kirjastonkatu 13, 65100 Vaasa)

 

Osallistuminen ja tasa-arvo digitalisoinnin avulla. Miten meille käy, jos tulevaisuus on digitaalinen? Koulutuspäivän aikana perehdymme mm. digitaaliseen tasa-arvoon, osallisuuteen, koskemattomuuteen ja turvallisuuteen yhteiskunnassa, jolle näyttäisi nyt olevan ominaista digitalisaatio ja robotisaatio. Koulutukseen sisältyy luentojen lisäksi harjoitustöitä, keskustelua ja pääset myös kokeilemaan erilaisia ja innostavia uutuuksia teemaan liittyen.

 

Kouluttaja: Linda Mannila, joka työskentelee kouluttajan, tutkijana ja yrittäjänä Digismartissa. Hän toimii perustajana myös yhdistyksessä Make It Finland, jonka missio on mahdollistaa digitaalista yleissivistystä.

 

Päivän ohjelma: Aloitamme päivän 9.15 yhteisellä kahvilla ja päivän avauksella. Koulutus alkaa klo 9.30. Pidämme n. klo 12 omakustanteisen lounaan ja iltapäivällä nautimme myös sopivassa välissä iltapäiväkahvin. Päivä loppuu klo 16.00.

 

Ilmoittautuminen:

https://link.webropolsurveys.com/EP/EC90E6AE2CDAB06B

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on pe 22.3.2019. Muista rastittaa ilmoittautumislomakkeessa kohta osallistun koulutukseen etänä, jos et pääse paikanpäälle.

 

Koulutus on alueelliseen kehittämistehtävään kuuluvaa täydennyskoulutusta. Koulutus on osallistujille maksuton, mutta osallistujat vastaavat itse matkustus- ja ruokailukustannuksistaan.

  

TERVETULOA!

 

artificial-intelligence-3382507_960_720