Houkuttele erilainen oppija kirjallisuuden pariin

Houkuttele erilainen oppija kirjallisuuden pariin –koulutuspäivä ti 9.4.2019 klo 9.00-15.30

 

Paikka: Seinäjoen kaupunginkirjaston Jaaksi-sali

 

Eri tasoisia oppimisvaikeuksia on noin 20-35 % väestöstä. Yleisin on lukemisen vaikeus ja luetun ymmärtäminen. Osalla nuorista ja nuorista aikuisista on hankaluuksia lukemisessa, he eivät ehkä ymmärrä lukemaansa eivätkä pysty keskittymään lukemiseen. Lisäksi heillä voi olla toiminnanrajoitteita, jotka aiheuttavat muistamattomuutta ja pulmia käytöksessä. Koulutuspäivän aikana saat tietoa siitä, miten kohtaan asiakkaan, jolla voi olla ADHD, Tourette ja/tai erilaiset oppimisvaikeudet sekä miten huomioit heidän yksilölliset tarpeet asiakaspalvelussa. Kouluttaja antaa myös ohjeita haasteellisen asiakkaan kohtaamiseen sekä antaa vinkkejä siitä, miten saat heidät innostumaan kirjallisuudesta sekä kirjaston erilaisista palveluista, jotka ehkä edes auttavat asiakkaan positiivisen minäkuvan kehittymiseen ja vahvistamiseen.

 

Kouluttaja: Erja Sandberg, KT ja erityispedagogi

 

Päivän ohjelma: Aloitamme päivän klo 9.00 yhteisellä kahvilla ja päivän avauksella. Pidämme n. klo 12 omakustanteisen lounaan. Lounaan jälkeen luento jatkuu ja iltapäivällä nautimme myös sopivassa välissä iltapäiväkahvin. Päivä loppuu klo 15.30.

 

Ilmoittautuminen: https://link.webropolsurveys.com/EP/5687AF6CC969E98B

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on keskiviikko 3.4.2019.

 

Koulutus on alueelliseen kehittämistehtävään kuuluvaa täydennyskoulutusta. Koulutus on osallistujille maksuton, mutta osallistujat vastaavat itse matkustus- ja ruokailukustannuksistaan.

 

TERVETULOA! 

 

book-1840910__340