Jaksamista työelämään – koulutus

Työssä jaksaminen ja työhyvinvointi koostuvat monista tekijöistä. Mikä sinua siinä eniten askarruttaa? Miten jaksat muutoksen keskellä?

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa työssä jaksamista sekä tarjota työkaluja omaan hyvinvointiin niin työhön kuin yksityiselämään. Perehdymme työelämän muutosten tuomiin mahdollisuuksiin ja etsimme selviytymiskeinoja erilaisten muutosten keskellä toimimiseen. Koulutus kasvattaa ymmärrystä siitä, mitkä tekijät vaikuttavat työssä jaksamiseen. Nykyiset työelämästä tehdyt tutkimukset osoittavat kiistatta, että ihmisen onnellisuuden ja elämänilon kannalta työssä jaksaminen on oleellisen tärkeää.

Koulutuksen aikana sinulle selkiytyy, mihin tekijöihin vaikuttamalla sinulla on mahdollista itse vaikuttaa omaan työhyvinvointiisi sekä opettelet käytännön työkalujen avulla tukemaan kokonaisvaltaista jaksamista niin töissä kuin myös vapaa-ajallakin. Koska jokainen meistä on yksilöllinen, ovat myös työssä jaksamiseen vaikuttavat tekijät hyvin yksilöllisiä.

Tämä koulutus on nyt siirretty etäkoulutukseksi. Koulutus sisältää kahden etäluennon lisäksi ryhmäkeskustelua. Koulutuskertojen välissä on lyhyt välitehtävä, jonka voit tehdä haluamallasi tavalla. Muista ilmoittautua ryhmään, joka sopii sinulle! Koulutuksessa on kaksi erillistä ryhmää ja paikkoja on molemmissa rajoitetusti eli 20 henkilöä/ryhmä. Tule rohkeasti mukaan, sillä kouluttaja on osaava ja antaa paljon vinkkejä!

AIKA:

Ryhmä 1:

Keskiviikko 16.9.2020 klo 9-12

Torstai 8.10.2020 klo 9-12

Ryhmä 2:

Maanantai 2.11.2020 klo 13-16

Keskiviikko 2.12.2020 klo 13-16

Ilmoittautuminen: https://webropol.com/ep/jaksaminen

Koulutus on alueelliseen kehittämistehtävään kuuluvaa täydennyskoulutusta. Koulutus on osallistujille maksuton.

Tervetuloa!