Paljasta huijaus –webinaari tiistaina 9.2. klo 9-12

Tunnistatko digihuijauksen? Rikolliset, trollit ja ihmiset, jotka haluavat vain pitää hauskaa muiden kustannuksella, kehittävät jatkuvasti uusia tapoja huijata. Huijatuksi tulemisessa ei ole mitään hävettävää, sillä kuka tahansa saattaa joutua huijatuksi. Nettihuijausten ennaltaehkäisyssä keskeisessä asemassa ovat digitaidot. Huolellisuus ja kyky tunnistaa huijaus auttavat hyödyntämään internetin mahdollisuuksia ja toimimaan rohkeasti verkossa.

Webinaarin aikana keskustelemme erilaisista huijauksista mm. kuka huijaa ja miksi. Opit myös tunnistamaan valeuutisia, joita tulee päivittäin monestakin eri tahosta. Webinaarin aikana pääset myös itse kokeilemaan valeuutistentekoa ja näet kuinka helppoa on muokata tietoja eri sovellusten avulla. Tule rohkeasti mukaan!

Osallistu tämän Zoom-linkin kautta: https://us02web.zoom.us/j/86267496905

Webinaariin on rajallinen osallistujamäärä eli max. 95 osallistujaa pääsee mukaan, joten kirjauduthan ajoissa. Muista laittaa myös koko nimesi (etunimi ja sukunimi), kun kirjaudut koulutukseen.

Kouluttaja: Linda Mannila, joka työskentelee kouluttajan, tutkijana ja yrittäjänä Digismartissa. Hän toimii perustajana myös yhdistyksessä Make It Finland, jonka missio on mahdollistaa digitaalista yleissivistystä.

Koulutus on alueelliseen kehittämistehtävään kuuluvaa täydennyskoulutusta ja koulutus on osallistujille maksuton.

TERVETULOA!