Saavutettavuus verkossa ja sosiaalisessa mediassa –webinaari keskiviikkona 24.3. klo 9-11

Digitaalisesta osallistumisesta on tullut yhä tärkeämpi käsite ja se viittaa kaikkien mahdollisuuteen osallistua digitaaliseen yhteiskuntaan. Tässä käytettävyydellä ja saavutettavuudella on merkittävä rooli. Saavutettavuusdirektiivi asettaa vaatimuksia muun muassa digitaalisille palveluille, verkkomateriaaleille ja sosiaalisessa mediassa julkaistavalle sisällölle. Saavutettavista verkkopalveluista hyötyvät kaikki, sillä ne ovat yleisesti jokaisen kannalta helpompia käyttää ja ymmärtää.

Webinaarissa keskustelemme esteettömyyden eri näkökulmista ja tutustumme siihen, miten tehdä materiaaleista (esim. Kuvat, video, PDF, ääni) saavutettavampia.

Osallistu: https://us02web.zoom.us/j/87522335926

Webinaariin on rajallinen osallistujamäärä eli max. 95 osallistujaa pääsee mukaan, joten kirjauduthan ajoissa. Muista laittaa myös koko nimesi (etunimi ja sukunimi), kun kirjaudut koulutukseen.

Kouluttaja: Linda Mannila, joka työskentelee kouluttajan, tutkijana ja yrittäjänä Digismartissa. Hän toimii perustajana myös yhdistyksessä Make It Finland, jonka missio on mahdollistaa digitaalista yleissivistystä.

Koulutus on alueelliseen kehittämistehtävään kuuluvaa täydennyskoulutusta ja koulutus on osallistujille maksuton. 

TERVETULOA!