Koira hieroo toisen koiran selkää

Työhyvinvointi -koulutus to 18.2. klo 10-15

Työssä jasaminen on tärkeää.

Aika: to 18.2.2021 klo 10-15

Paikka: Zoom

Ilmoittautuminen: https://webropol.com/ep/jaksaminen2

Työssä jaksaminen ja työhyvinvointi koostuvat monista tekijöistä. Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa työssä jaksamista sekä tarjota työkaluja omaan hyvinvointiin niin työhön kuin yksityiselämään. Nykyiset työelämästä tehdyt tutkimukset osoittavat kiistatta, että ihmisen onnellisuuden ja elämänilon kannalta työssä jaksaminen on oleellisen tärkeää.

Koulutuksessa pohditaan myös kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyviä asioita.  Koska jokainen meistä on yksilöllinen, ovat myös työ ja vapaa-ajan jaksamiseen vaikuttavat tekijät hyvin yksilöllisiä. Miten onkaan niin vaikeaa sanoa työtoverille asioista, jotka hiertää omaa oloa? Miten se pinna katkesi kaverin kanssa? Vuorovaikutus on laji, jota harjoittelemalla säästyy monenlaisilta pulmatilanteilta. Koulutuksessa tutkitaan vuorovaikutukseen liittyviä asioita ja pureudutaan käytännön esimerkkien avulla siihen, kuinka vuorovaikutusta on mahdollisuus parantaa entisestään.

Koulutus sisältää etäluennon lisäksi ryhmäkeskustelua. Saat myös etukäteen lyhyen tehtäväksi, jonka avulla voit alustavasti jo tutkia omia voimavaroja. Tule rohkeasti mukaan, sillä kouluttaja on osaava ja antaa paljon vinkkejä! Koulutus on alueelliseen kehittämistehtävään kuuluvaa täydennyskoulutusta ja koulutus on osallistujille maksuton.

TERVETULOA!