Koulutukset

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

ART-menetelmään perustuva kurssi lasten ja nuorten kohtaamisesta

08/03 @ 09:00 - 19/04 @ 12:00

Opettaja: Sofie Ena, Bro & Ena / Co-Founder, Developmental psychologist & Family- Couples Psychotherapist

 

Kirjaston henkilökunta kohtaavat työssään lapsia ja nuoria eri elämänvaiheen kriiseissä ja välillä jopa haastavissakin tilanteissa. Kurssin tarkoituksena on tarjota tietoa ja antaa eväitä nuorten kohtaamiseen arjessa sekä vahvistaa nuorten osallisuutta ja kuulluksi tulemista.

 

Kurssilla annetaan helposti hyödynnettävää tietoa lapsen ja nuoren käytöspulmien kohtaamiseen liittyvissä asioissa sekä myös yhteisisä pelisääntöjä, vinkkejä ja apuja nuorten kohtaamiseen. Aggression Replacement Training eli ART on osoittautunut tehokkaaksi menetelmäksi, jolla voidaan muuttaa epäsosiaalista käyttäytymistä ja tarjota lapsille ja nuorille sosiaalisia vaihtoehtoja turhautumisen ja vihan käsittelyyn. ART koostuu kolmesta eri osatekijästä: sosiaalisten taitojen harjoittelusta, vihanhallinnasta ja moraalisesta päättelystä.

 

Kurssin aikana käydään läpi aggression ja sosioemotionaalisten taitojen kehittymistä koskevaa teoriaa. Teorioita vahvistetaan tapausesimerkkien ja pohdiskelevien keskustelujen avulla. Harjoittelemme myös käytännön taitoja, kuten tukemista ja puuttumista, joita voidaan soveltaa jokapäiväisessä työelämässä.

 

Koulutus on alueelliseen kehittämistehtävään kuuluvaa  täydennyskoulutusta ja osallistujille maksuton.

 

Tervetuloa!

Tapahtumapaikka

Zoom

Järjestäjä

AKE