Koulutukset

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan kirjallisuuskouluttaja Marika Helovuon etäkirjavinkkausta 3.5.2022 klo 12.00 – 15.30!

03/05/2022 @ 12:00 - 15:30

koristeellinen

Tämän kerran teemana on kipinää suositteluun: kirjoja unohtamisesta ja muistamisen vimmasta. Koulutuksessa käydään läpi aikuisten kauno- ja tietokirjallisuutta eri asiakasryhmät huomioiden ja sen tavoitteena on lisätä tietämystäsi kirjallisuuden sisällöistä. Saat myös innostusta lukuharrastuksesi ylläpitämiseen ja pääset keskustelemaan pienissä ryhmissä kollegoittesi kanssa kuulemastasi. Jotta etäkoulutuksesta saataisiin luotua tunnelmaltaan mukava ja mahdollisimman paljon lähikoulutusta vastaava, on sinun pidettävä tietokoneesi kameraa auki mahdollisemman paljon koko koulutuksen ajan. Se on mukavampaa niin sekä muille osallistujille että kouluttajalle. Mikrofonin voit pitää halutessasi suljettuna, sillä puhepakkoa ei koulutuksessa ole.

 

Tule siis rohkeasti mukaan huippukivaan etäkoulutusiltapäivään, jossa kirjallisuus on pääosassa, mutta muista ilmoittautua nopeasti, sillä paikkoja vain rajoitettu määrä eli 30 kpl!

 

Ilmoittautuminen

 

TERVETULOA!

 

Tiedot

Päivämäärä:
03/05/2022
Aika:
12:00 - 15:30
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , ,

Järjestäjä

AKEpampas

Tapahtumapaikka

Zoom